Zwembad De IJzeren Man


Gegarandeerd waterpret, meerdere binnen- en buitenbaden, omgeven door prachige natuur en in de grote waterplas achter het zwembad ligt een uitdagende Waterskibaan. Daarnaast kunt u ook terecht in onze Beachclub voor een hapje en een drankje. Heerlijk genieten, voor iedereen in en om het water.

Wij beschikken over de volgende mogelijkheden:

Golfslagbad (watertemperatuur 30°)
Het golfslagbad bestaat uit een stroomversnelling, een bubbelbad, een 72-m interactieve glijbaan en een peuterbad. U kunt op verschillende plaatsen lekker ontspannen zitten: - het gedeelte langs de stroomversnelling met lage stoelen om te relaxen - het gedeelte tussen het peuterbad en het golfslagbad - een terras dicht bij de bar.

25 meter bad (watertemperatuur 28°)

Dit bad voldoet aan de officiële wedstrijd eisen. Ideaal om aan uw conditie te werken. Tijdens het recreatief zwemmen zijn er speelmaterialen in het water aanwezig. Op woensdagmiddag en zaterdag ligt de strombaan in het water. Het bad is 25x15 meter. Bij de startblokken is het bad 3.00 meter diep, het ondiepe gedeelte is flexibel en kan variëren van 0 meter tot 2 meter diepte.

Instructiebad (watertemperatuur 31°)
Het instructiebad is alleen toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar en begeleiding. Er is een glijbaan met watersproeiers aanwezig. Het bad is 15x10 meter. De diepte varieert van 0,30 meter tot 1,10 meter.

Beachclub De IJzeren Man
In de Beachclub kunt u lekker even bijkomen, er is een gezellige bar en een restaurant. Terwijl u uitrust met een hapje en een drankje kunt u genieten van een mooi uitzicht op het recreatiebad.


Buitenaccomodatie
Zwembad De IJzeren Man beschikt ook over een zeer ruime buitenaccommodatie met baden die geheel in RVS zijn uitgevoerd en toegankelijk zijn voor een zeer breed publiek. Naast de verschillende peuter en kleuterbaden is er ook een 25-meterbad en een springtoren met een hoogte van 3 meter. Tevens is er genoeg ruimte voor een zonnig plekje op onze grote ligweide.

Waterskibaan
Heerlijk waterskiën, wakeboarden of kneeboarden op de waterskibaan van meer dan 800 meter. Geschikt voor jong en oud, beginners of gevorderden.
Voor wie durft is er voldoende uitdaging door de aanwezige obstacles. Kom en ervaar het zelf!

Waterskiën is dé ideale activiteit voor (grote) groepen. Een waanzinnige activiteit voor een teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of schoolactiviteit! De IJzeren Man, een unieke combinatie van zwemmen, recreëren, natuur en watersport.

Meer informatie en nieuws is tevens te vinden onder het kopje "Waterskibaan De IJzeren Man"

Activiteiten
Verder kunt u bij ons terecht voor verschillende activiteiten waaronder: zeemeerminzwemmen, kinderfeestjes, groepsuitjes, aquajoggen, aquarobic en aquaspinning, aquapower, aquabalans, meer Bewegen Voor Ouderen, trimzwemmen, baby/peuterzwemmen, ouder en kind zwemmen en zwemles voor kinderen v.a. 4 jaar.

Voor meer info kunt u bellen naar:0495-537170 of stuur een mail naar info@zwembadweert.nl of kijk op: www.zwembadweert.nl

I.v.m. met corona voorzorgsmaatregelen is het verplicht om online te reserveren voor uw bezoek!

Waterskibaan De IJzeren Man
Informatie voor groepen