Waterskibaan De IJzeren Man


Kom je ook waterskiën, wakeboarden of kneeboarden?

De waterskibaan is meer dan 800 meter lang en is geschikt voor jong én oud, beginnend of gevorderd, iedereen is welkom! Tevens is het een officiële wedstrijd baan. Extra uitdaging? De baan beschikt over diverse obstacles zoals een kicker, ollie kicker en een slider die in het water liggen.

Unieke combinatie
Er is hier sprake van een unieke combinatie van zwemmen, recreëren, natuur en watersport. In Beachclub De IJzeren Man kan je terrecht voor een hapje en een drankje. Deze ingrediënten staan garant voor een heerlijk dagje uit op-, in én rondom het water!

Waterskiën & zwemmen
Gebruikers van de waterskibaan mogen tevens gebruik maken van de prachtige binnen- en buitenzwembaden. Vanaf de ligweide heb je een prachtig uitzicht op de waterskiërs, wakeboarders en het mooie IJzeren Man recreatie-natuur gebied.

Bezoek aan de waterskibaan
Het bezoek aan de waterskibaan en het gebruik van de waterskibaan geschied geheel op eigen risico. De gebruiker van de waterskibaan verklaart vooraf kennis te hebben genomen van de veiligheidsvoorschriften. Deze zijn te vinden op de website en hiermee ga je akkoord tijdens het online reserveren.

Reserveer online, dit is verplicht!
Reserveer het starttijdstip voor de waterskibaan want vol = vol.
Door extra voorzorgsmaatregelen i.v.m. corona is vóóraf reserveren verplicht! Doe dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van een tijdsblok.

Voor je eigen veiligheid en die van onze medewerkers hanteren wij strengere regels dan je van ons gewend bent. Leef deze te allen tijde na!
Bekijk de regels en praktische zaken die je moet weten voordat je een reservering maakt.
Tevens is het belangrijk dat je onze huisregels goed leest!
Voor actuele openingstijden of tarieven naar www.zwembadweert.nl/waterskibaan

Impressie waterskibaan
Waterskibaan activiteiten!