Waterskibaan De IJzeren Man


Kom je ook waterskiën, wakeboarden of kneeboarden?

De (wedstrijd) baan is meer dan 800 meter lang en is geschikt voor jong of oud, beginnend of gevorderd, iedereen is welkom! Tevens is het een officiële wedstrijd baan. Extra uitdaging?  De baan beschikt over diverse obstacles zoals een kicker en een slider die in het water liggen.

Unieke combinatie
Er is hier sprake van een unieke combinatie van zwemmen, recreëren, natuur en watersport. In de Beachclub De IJzeren Man kunt u terrecht voor een hapje en een drankje. Deze ingrediënten staan garant voor een heerlijk dagje uit.

Waterskiën & zwemmen
Gebruikers van de waterskibaan mogen tevens gebruik maken van de prachtige binnen- en buitenzwembaden. Vanaf de ligweide heeft u een prachtig uitzicht op de waterskiërs, wakeboarders en het mooie IJzeren Man recreatie-natuur gebied.

Bezoek aan de waterskibaan
Het bezoek aan de waterskibaan en het gebruik van de waterskibaan geschied geheel op eigen risico. De gebruiker van de waterskibaan verklaart vooraf kennis te hebben genomen van de veiligheidsvoorschriften.

Reserveer online
Als je online reserveert dan ben je zeker van je plek op het afgesproken tijdstip.Voor actuele openingstijden of tarieven naar www.zwembadweert.nl/waterskibaan
Impressie waterskibaan