Villa Kempen-Broek


Villa Kempen-Broek is de grootste villa in Weert met een gastenverblijf voor 22 volwassenen. Het is geheel omheind en er is een speciale poort en ingang voor U. Het gastenverblijf en alle faciliteiten zijn exclusief voor U. Geen andere gasten. Dus privacy, geen wachtrijen en gewoon doen wat je zelf wil. 10 veilige parkeerplaatsen binnen de poort. De tennisbaan, speelweide, picknick area aan de vijver, gastentuin met tafel, stoelen zonnebedden zijn exclusief voor Uw groep. Wilt U streep loos bruinen dan zijn er twee privé terrassen. Feesten mag: de Feestzolder heeft een geweldige B&O TV en geluidsinstallatie. Het binnenzwembad, waar ook gefeest mag worden heeft een Sonos geluidsinstallatie. Voor slecht weer is er ook de activiteiten zolder: zo groot dat U er bijv. schietwedstrijden onder supervisie mag organiseren.

De villa is de afgelopen 2 jaar helemaal vernieuwd. Nieuw meubilair, eerste klas bedden, zeer ruime kamers, drie keukens, een grote ontspanningsruimte met biljart, tafeltennis en crosstrainer die ook als diner/vergaderruimte gebruikt kan worden.

De villa is gelegen aan de mooiste laan van Weert, de Kazernelaan, en aan de ingang van het grote, grensoverschrijdende Kempen-Broek Park. Villa Kempen- broek ligt ook direct aan wandel, fiets en paardrijd routes. Ze beginnen aan de overkant van de weg!

Kijk voor meer informatie op onze website www.villakempenbroek.nl

Contact informatie:
Frans Claessens
T: +31 (0)6 48 96 3 131
E: fc51@yahoo.com