Vakantiepark Weerterbergen


Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

“Zoveel meer dan enkel een vakantiepark”

Vlakbij het IJzeren Man gebied, in de uitgestrekte bossen van de Weerter en Budeler bergen ligt vakantiepark Weerterbergen. 

De comfortabele 4- en 6 persoons bungalows zijn gebouwd rondom de grachten van een groot ven of liggen verspreid in de bosrijke natuur. Het park is ook ingericht om grote groepen te verwelkomen. De ruime 10- t/m 24-persoons familievilla’s zijn uitstekend geschikt voor een familiefeest, reünie of een weekendje weg met vrienden.

U bent als regio gast ook van harte welkom op ons park. U kunt terecht voor vele activiteiten, lunch, diner of buffet in een van onze restaurants, kinderfeestjes, groepsarrangementen of een wandeling door de prachtige natuur.

Restaurants
Op het park zijn verschillende restaurants waar u een drankje kunt nuttigen of een hapje kunt eten.
In het Limburgs lunch & diner cafe kunt u terecht voor een lekker stuk Limburgse vlaai met koffie, lunch of diner van onze a la carte kaart.

Fort Fun is geheel ingericht voor kinderen. Hier vind je de 8,5 meter hoge klimwand, handboogschietbaan, GlowGolf, XD-theater, binnenspeeltuin en het pannenkoekenrestaurant.

Pizzeria Panna Pantola is gelegen aan het ven. Hier kun je terecht voor heerlijke pizza's, salades, pasta's en desserts. Met mooi weer kun je terecht op het terras en heb je schitterend uitzicht. Buon appetito!

In het Sport cafe vind je onze 6 vol-automatische bowlinbanen. Hier worden dagelijks sport uitzendingen uitgezonden. Mocht je willen bowlen kun je een reservering maken via 0495 - 584775.

Bij Billy Burger kun je terecht voor dagschotels, ijsjes, frites en lekkere snacks,

Reserveer online voor de volgende restaurants: Limburgs Café: Ontbijt, Lunch of Diner, Buffetrestaurant, Pizzeria
https://park.roompot.nl/weerterbergen/eten-drinken/restaurant-reserveren/


Subtropisch zwemparadijs
De gehele dag door waterpret in het subtropisch zwemparadijs, roetsjen van de 52 meter lange glijbaan, tussendoor een pauze in de Swimmerslodge en weer terug het water in om mee te deinen op de golven. Loop over het water door plaats te nemen in de Aquabubble.

www.roompotzwemparadijs.nl

Vergaderen
Weerterbergen biedt u de grenzeloze gastvrijheid van een vakantiepark gecombineerd met alle benodigde faciliteiten voor een efficiënte vergadering. Voor een totaal pakket kiest u voor een van de arrangementen die Weerterbergen speciaal voor u heeft samengesteld. 

Weerterbergen telt drie zalen die apart en gecombineerd te huur zijn voor uw vergaderbijeenkomst. De zalen zijn ook zeer geschikt voor presentaties, workshops en feesten. Alle zalen beschikken standaard over: een flipover, beamer + scherm, gratis draadloos internet en daglicht.

www.roompotbusiness.nl

Feesten en partijen
Receptie, jubileum, koffietafel, babyborrel, communiefeest of trouwerij? U wordt Abraham of Sara, of u wilt gewoon een feest organiseren voor vrienden? Geef ons een reden voor een feestje en wij komen met een feestelijk concept voor elk budget. De afdeling parksales helpt u graag verder om het feest geheel naar uw wens te maken. U kunt vrijblijvend contact opnemen via parksales@weerterbergen.nl of via telefoonnummer 0495 - 584 776.

Kinderfeestjes
Vakantiepark de Weerterbergen is “the place to be” voor een goed en geslaagd kinderfeestje!
Wij bieden voor elke leeftijd een leuk kinderfeest, wat dacht u van Glowgolven, lasergamen, bowlen, zwemmen, klimmen, 6D theater, Arrowplay of een leuk themafeest bijvoorbeeld een piratenparty prinsessenparty, boys of meidenparty. Ook bieden wij kookstudio-feestjes aan om zelf aan de slag te gaan met het maken van cupcakes, koekjes, pizza’s of pannenkoeken. Dus voor een geslaagd kinderfeestje, zwemfeestje, themafeestje of sportfeestje moet u bij ons zijn!
Al onze kinderfeestjes zijn inclusief een zakje chips, onbeperkt ranja en een leuk cadeautje voor de jarige.
Klik gerust eens op de onderstaande link voor ons hele aanbod eens goed te bekijken!
 
https://www.weerterbergen.nl/het-park/kinderfeestjes


Vakantiepark Weerterbergen – Trancheeweg 7 – 6002 ST - Weert

 
Sfeer impressie Vakantiepark Weerterbergen
De leukste kinderfeestjes! Klik hier voor meer info