MovementPro


MovementPro is een bedrijf gespecialiseerd in Personal training, Voeding & Lifestylecoaching. Wat MovementPro onderscheidt van andere is het slim gebruik maken van onder andere de buitenruimte van het recreatiegebied de IJzeren man te Weert. Trainen in de buitenlucht en in het groen geeft meer ontspanning tijdens inspanning. Een perfecte combinatie om te werken aan jou gezonde, duurzame en fitte levensstijl. Bij MovementPro word je professioneel begeleid door gecertificeerde personal trainers die verder kijken dan alleen de fysieke training. Er wordt veel aandacht besteed aan de andere pijlers die belangrijk zijn voor een fit en gezond leven. Namelijk voeding, ontspanning en mindset. Samen met jouw coach ga je opzoek naar het gehele plaatje. Welke voeding hoort daarbij en hoe kun je het beste omgaan met stress? Doelstellingen worden op maat gemaakt evenals de weg ernaartoe. Zo is er voor iedereen een manier om zich beter in zijn of haar vel te voelen, meer energie te hebben en meer te genieten. Ga met je coach lekker naar buiten en haal meer uit het leven!

 
Naast de persoonlijke trainingstrajecten kun je ook met anderen sporten. Dit kan in de vorm van een Duo-FIT traject (2 personen), Small-Group-FIT (tot max 5 personen) traject, maar ook in groepsverband tijdens de (Obstacle) Bootcamp, Box-Fit en INTENSE (High Intensity Training).
Duo- en Small Group-FIT bieden dezelfde begeleiding als een personal trainingstraject met het voordeel van samen sporten. Het motiveren en inspireren van elkaar.

Kom gerust een gratis try-out training volgen. http://www.movementpro.nl/aanmelden.html
 
De trainingen hebben een hoog fit en fun gehalte, maar er wordt ook getraind op kracht, conditie, coördinatie en flexibiliteit. De trainingen zijn geschikt voor iedereen, zowel man als vrouw, jong of oud, fit of minder fit. Onafhankelijk van jouw trainingsniveau kun je meedoen. Er wordt namelijk vaak getraind op het eigen lichaamsgewicht en meerder variaties zijn mogelijk. Hierdoor is het ook voor de getrainde sporter uitdagend.
 
MovementPro is ideaal voor het veranderen van jouw leefstijl naar een duurzamer en gezonder leven

Succesformule van MovementPro: 

✔ Resultaatgericht werken.
✔ Verbetering van de leefkwaliteit, persoonlijke vitaliteit en energieniveau.
✔ Verantwoord afslanken, op gewicht komen of blijven.
✔ Ontspanning en stressmanagement.
✔ Zelfvertrouwen vergroten.
✔ Professionele voedingscoaching.
✔ Plezier in het sporten
✔ Trainen in een natuurlijke omgeving of op locatie. 

http://www.movementpro.nl

Video Box-Fit
2 Jaar MovementPro