Klimbos Weert


Je kan op de vier "high-rope" parcours klimmen. Dit is een unieke ervaring op verschillende hoogtes en ook nog eens in de natuur!

Bij Klimbos Weert betaal je een vast tarief per persoon en daarvoor mag je 2,5 uur gebruik maken van de parcours. Na de 2,5 uur moet je de klimgordel en helm weer inleveren. Aangezien we niet onbeperkt mensen kunnen laten klimmen is het verstandig om vooraf online te rserveren. Bij je reservering kan je bekijken op welke starttijden er nog plaats is. Op deze manier hoef je niet te wachten en voorkom je zelfs teleurstelling!

Ben je bij het klimbos en heb je niet gereserveerd? Dan bekijken we ter plekke of er nog plaats voor je is en anders kan je meteen reserveren op een tijd die nog beschikbaar is.

Tarieven Klimbos Weert:
14 jaar en ouder: € 20,50 per persoon.
T/m 13 jaar: € 15,50 per persoon.

Om te klimmen bij Klimbos Weert moet je minimaal 1,30 meter groot zijn. Ook dien je de bedrijfsvoorwaarden goed door te nemen en een vrijwaring te ondertekenen. Ben je onder de 18 jaar, dan moet er dus een volwassen begeleider meekomen om deze te tekenen of je regelt dit thuis. Je ontvangt het benodigde formulier ook bij een online reservering. Hij of zij hoeft niet aanwezig te blijven in het klimbos.

Bootcamp
Op zaterdagmorgen en op dinsdagavond is er een bootcamp voor personen van 16 jaar en ouder in en om het klimbos.
De les start op zaterdag om 10:30 en op dinsdag om 18:30 uur en deze duurt een uur. Je kan een losse les boeken via onze website of een 10 rittenkaart nemen!
Neem wel een handdoek en drinken mee!
(Drinken is eventueel ook te koop op onze locatie!)

Een losse les kost € 8,50
Een 10-rittenkaart kost € 75,00


Voor meer info en reserveren kijk op www.klimbosweert.nl of like de facebookpagina: Klimbos Weert

Reserveer je klimavontuur!
Openingstijden Klimbos