Kinderboerderij


Kinderboerderij De IJzeren Man
 

Houdt u van natuur, dieren en een leuke dag? Kom dan met uw gezin naar de kinderboerderij. Deze ligt in het recreatiegebied De IJzeren Man. Een bezoek aan de kinderboerderij is gratis. Combineer uw bezoek aan de kinderboerderij met een picknick of een heerlijke wandeling in het bos.
 
Bij de kinderboerderij komen de bezoekers een tal van dieren tegen. Zo zijn er dwerggeiten, ezels, een koe, alpaca’s, diverse rassen pluimvee, watervogels, konijnen en een diversiteit aan vogels. De bezoekers kunnen tussen de dieren vrij wandelen en de dieren aaien en voeren. 
 
Bij de kinderboerderij zijn diverse picknickplaatsen aanwezig, waarvan sommigen overdekt. Rondom de kinderboerderij staan meerdere zitbankjes. ook is de kinderboerderij is rolstoelvriendelijk en er is een (invaliden) toilet. Op de kinderboerderij is frisdrank te koop.
 
Er bestaat de mogelijkheid om de kinderboerderij met een schoolklas te bezoeken, waarbij een rondleiding wordt gegeven door de beheerder. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij de beheerder van de kinderboerderij, telefoonnummer 06 - 11388648.
 
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
 
Vragen?
Voor vragen kunt u terecht bij de beheerder of medewerkers van de kinderboerderij, tel. 06 11388648 of kinderboerderij@weert.nl.
 
Hou het schoon!
Fun met de dieren op de kinder-boerderij de IJzeren Man