Beach Club Weert


Beach Club Weert
 

De Beach Club is één van de horeca gelegenheden in het prachtige natuurgebied van de ijzeren man. Niet alleen gasten van het zwembad de IJzeren Man kunnen hier goed vertoeven, maar ook wandelaars, fietsers en andere gasten van buitenaf zijn bij ons van harte welkom! Met een jong en enthousiast team staan wij voor u klaar, iedere dag weer. 
 
Als extra service kunt u gebruik maken van het open wifinetwerk, waardoor onze bistro uitermate geschikt is voor flexwerkers.
 
Bezoekers natuurgebied de IJzeren Man
Bezoekers van het natuurgebied de IJzeren Man kunnen gratis gebruik maken van de ruime parkeerplaats en vanuit hier het gebied verkennen. Na bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht bent u van harte welkom bij de Beach Club voor o.a. een heerlijke kop koffie, thee, cappuccino, of latte macchiato met een lekker stuk appelgebak. Zin in iets lekkers? Onze uitgebreide ijskaart zorgt ervoor dat we voor ieder wat wils hebben. Of u nu zin heeft in een lekker softijsje, milkshake, slush puppy, handijsje óf schepijs... wij hebben het!
 
Ook trouwe viervoeters zijn bij ons, zowel binnen in de bistro als buiten op het terras, altijd welkom! 
 

Mocht u nu geen zin meer hebben om thuis te koken? Geen probleem. De Beach Club heeft een uitgebreide menukaart met niet alleen frietjes en een ruime keuze aan snacks, maar ook heerlijke pistoletjes gezond of met brie, een verse salade met kip, tosti’s en panini’s, én ook soep. Neem een kijkje op onze website voor het gehele assortiment: http://www.zwembadweert.nl/beachclub/
Deze gerechten kunnen ook worden ingepakt, zodat u het mee kunt nemen en lekker thuis kunt opeten.


Zien wij u binnenkort? Wij kijken ernaar uit!


Kijk voor info en openingstijden op http://www.zwembadweert.nl/beachclub/