Arrangementen


Klimmen & Barbecue

Een actieve combinatie; eerst 2,5 uur klimmen bij Klimbos Weert en daarna genieten van een heerlijke barbecue.
Dit arrangement en de verschillende barbecue menu's kunt u vinden op de website van Klimbos Weert. Dit arrangement is uitermate geschikt voor een familiedag of bedrijfsuitje! Klimbos Weert staat voor spectaculair avontuur voor jong en oud. Vragen? Neem gerust contact op via 0031 495 543 854.

Waterskiën & Klimmen

Bent je graag lekker bezig en hou je van een avontuur? Dan is het klimmen en waterskiën een perfect arrangement voor jou! Deze unieke combinatie brengt je een dag vol spanning en plezier. Je kan kiezen of je begint met klimmen of met waterskiën. Na 2,5 uur klimmen of 1,5 uur waterskiën wissel je van activiteit. Beide locaties zijn gelegen in recreatiegebied De IJzeren Man en liggen op z’n 200 meter loopafstand.
Dit arrangement is al te verkrijgen vanaf € 42,50 p.p. en zowel bij Klimbos Weert als bij Zwembad en Waterskibaan De IJzeren Man te boeken.
LET OP: dit arrangement moet minimaal 4 dagen voor aanvang aangevraagd worden. De betaling dient ook gedaan te zijn voor aanvang. Vandaar dat u dit aanvraagt via de website van het klimbos of de waterskibaan!

Bowlingfeest

Gezellig met zijn allen bowlen en aansluitend gezamenlijk genieten van het buffet van de dag. Vakantiepark Weerterbergen beschikt over 6 volautomatische bowlingbanen. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Parksales Weerterbergen. Telefoon: 0495-584776 of E-mail: parksales@weerterbergen.nl

Arrangementen VVV Weert
VVV Weert Back Office helpt je graag bij het samenstellen van een compleet dagarrangement in Recreatiegebied De IJzeren Man. Wat dacht je van een dagje Weerterbergen met GlowGolf, huifkartocht met picknick en wandeling door het prehistorische urnenveld vanaf € 29,50 p.p.? Of verken de Groenste Regio van de Wereld op de fiets met de speciale fietsroute, fietshuur en lunch bij Golf- en Countryclub Crossmoor vanaf € 27,50 p.p. Voor de echte sportieveling is er een Kicks arrangement met naar keuze klimmen of waterskiën en aansluitend een gezellige barbecue vanaf € 35,- p.p..
Uiteraard is een combinatie met andere activiteiten in Weert ook mogelijk. Kijk op www.metonsinweert.nl voor meer arrangementen of neem vrijblijvend contact op via tel. 0495-586961 of backoffice@vvvweert.nl