Zwembad De IJzeren Man


De IJzeren Man is een heel compleet zwembad, met ontspanning en plezier voor iedereen, voor jong en oud voor ouders en kinderen. De IJzeren Man biedt veel waterplezier tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij beschikken over de volgende mogelijkheden:

Golfslagbad (watertemperatuur 30°)
Het golfslagbad bestaat uit een stroomversnelling, een bubbelbad, een glijbaan (de starlight express) en een peuterbad. U kunt op verschillende plaatsen lekker ontspannen zitten: - het gedeelte langs de stroomversnelling met lage stoelen om te relaxen - het gedeelte tussen het peuterbad en het golfslagbad - een terras dicht bij de bar.

25 meter bad (watertemperatuur 28°)

Dit bad voldoet aan de officiële wedstrijd eisen. Ideaal om aan uw conditie te werken. Tijdens het recreatief zwemmen zijn er speelmaterialen in het water aanwezig. Op woensdagmiddag en zaterdag ligt de strombaan in het water. Het bad is 25x15 meter. Bij de startblokken is het bad 3.00 meter diep, het ondiepe gedeelte is flexibel en kan variëren van 0 meter tot 2 meter diepte.

Instructiebad (watertemperatuur 31°)
Het instructiebad is alleen toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar en begeleiding. Er is een glijbaan met watersproeiers aanwezig. Het bad is 15x10 meter. De diepte varieert van 0,30 meter tot 1,10 meter.

Beachclub De IJzeren Man
In de Beachclub kunt u lekker even bijkomen, er is een gezellige bar en een restaurant. Terwijl u uitrust met een hapje en een drankje kunt u genieten van een mooi uitzicht op het recreatiebad.


Buitenaccomodatie
Zwembad De IJzeren Man beschikt ook over een zeer ruime buitenaccommodatie met baden die geheel in RVS zijn uitgevoerd en toegankelijk zijn voor een zeer breed publiek. Naast de verschillende peuter en kleuterbaden is er ook een 25-meterbad en een springtoren met een hoogte van 3 meter. Tevens is er genoeg ruimte voor een zonnig plekje op onze grote ligweide.

Waterskibaan
Heerlijk waterskiën, wakeboarden of kneeboarden op de waterskibaan van meer dan 800 meter.
Geschikt voor jong en oud, beginners of gevorderden.
Voor wie durft is er voldoende uitdaging voor de aanwezige obstacles. Kom en ervaar het zelf! De IJzeren Man, een unieke combinatie van zwemmen, recreëren, natuur en watersport.

Foto's van de waterskibaan zijn te vinden op de website van het zwembad. Meer informatie en nieuws is tevens te vinden onder het kopje "Waterskibaan De IJzeren Man"

Activiteiten
Verder kunt u bij ons terecht voor verschillende activiteiten waaronder: aquajoggen, aquarobic en aquaspinning, aquapower, aquabalans maar ook voor: Meer Bewegen Voor Ouderen, 50+ trimzwemmen, baby/peuterzwemmen, ouder en kind zwemmen en zwemles voor kinderen v.a. 4 jaar.

Voor meer info kunt u bellen naar:0495-537170 of stuur een mail naar info@zwembadweert.nl of kijk op: www.zwembadweert.nl
Waterskibaan De IJzeren Man
Buitenbaden geopend