Kinderpretland


Kinderpretland is "de speeltuin" van Weert, voor elk weertype!
De binnenspeeltuin is 2000 m2 groot en de buitenspeeltuin maar liefst 10.000 m2. En dat alles voor maar een entreeprijs.

Kinderpretland beschikt binnen over een van de grootste speelstructuren van Nederland, met maar liefst 4 etages waanzinnig speelplezier. Tevens is bij droog weer het buitengedeelte geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartelust in op een van de vele speeltoestellen uitleven.
In de buitenspeeltuin is tevens een "speelvijver", waar de kids natuurlijk bij warm weer ook in kunnen afkoelen....Er is een touwbrug over de vijver en een glijbaan die in het water uitkomt. Maar je kan natuurlijk ook gewoon een zandkasteel kunnen bouwen aan het strandje. De maximale waterdiepte is 80 cm.
Deze vijver wordt gevuld met grondwater en het water wordt gecontroleerd door het waterschap Peel en Maas. U kunt een logboek van de waterkwaliteit inzien aan onze entree balie!

Er is ook een combinatiekaartje verkrijgbaar om op dezelfde dag te gaan spelen en zwemmen in zwembad de IJzeren Man. Natuurlijk is het ook mogelijk de speeltuin te combineren met een van de andere participanten. Zo is het IJzeren Man gebied de ideale recreatieve bestemming voor schoolkampen/reisjes, familiereunieën, vriendenweekendjes en dergelijke.
Ook kunnen we een GPS-tocht (duur ca. 1,5 / 2 uur) voor uw gezelschap regelen in combinatie met een bezoek aan de speeltuin!Kinderen onder de twaalf dienen begeleid te worden door een volwassenen!

Voor actuele openingstijden en informatie verwijzen we u graag naar onze site. Klik hier 

Wilt u nu al meer informatie, of heeft u een opmerking of vraag? Dan kunt u het beste bellen met +31 (0) 495 549118 of stuur een mail naar kinderpretland@kpnmail.nl

 

Pret!
Prijzen Kinderpretland