IJzeren Man Dag zondag 5 april 2020


DE IJZEREN MAN DAG EN DE AMUSETOCHT ZIJN DOOR DE CORONACRISI GEANNULEERD.

OF EN WANNEER DEZE WEL DOORGAAT IS NU NOG NIET BEKEND. HIEROVER ZAL IN EEN LATER STADIUM EEN BESLISSING WORDEN GENOMEN!

Zondag 5 april 2020 van 11.00 tot 16.00 uur.
De hele dag zijn er speciale activiteiten bij de deelnemende organisaties.
De lente zit in de lucht. Tijd om lekker naar buiten te gaan en allerlei activiteiten te ondernemen.
Als start van het buitenseizoen houden een groot aantal van de ondernemers/orgasnisaties in het recreatiegebied de IJzeren Man in Weert op zondag 5 april hun jaarlijkse IJzeren Man Dag. Er is van alles te zien en te doen in het IJzeren Man gebied.
 
Kortingskaart
Nieuw dit jaar is de strippenkaart met allerlei kortingen. Een groot aantal ondernemers in het gebied geven korting op een activiteit of schenken een kopje koffie gratis. De strippenkaart is een jaar geldig en wordt uitsluitend op deze dag beschikbaar gesteld bij alle ondernemers.
 
Amuse Fietstocht
Wat ook dit jaar niet ontbreekt is dat er weer kan worden deelgenomen aan de Amuse Fietstocht. De afgelopen jaren deden honderden mensen mee. De tocht voert je door het prachtige IJzeren Man gebied en stopt op vijf horecalocaties voor een culinair hapje. Je kunt tussen 11.00 en 13.00 uur starten bij Gasterij De IJzeren Man, IJzerenmanweg 4, Weert. De fietstocht is voor €12,50,- te boeken via deze link.
Ben er snel bij want vol = vol!  Je kunt de route ook met de auto afleggen en tevens is er een leuke prijsvraag gekoppeld aan de fietstocht.
 
Binnenkort zie je hier het complete aanbod van de IJzeren Man Dag op 5 april!
 
Recreatiegebied De IJzeren Man
Op deze bijzondere plek in Weert vind je midden in de natuur niet alleen de mooiste wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterroutes, maar ook een klimbos met vier parcoursen, spectaculaire waterskibaan, zintuigenpark, binnen- en buitenzwembaden, een golfbaan, bowlingbaan, maneges, (indoor/outdoor) speeltuin, diverse horecazaken en een gezellige kinderboerderij.
Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man is als hoofdtoegangspoort van GrensPark Kempen~Broek het ideale startpunt en nodigt je uit om eerst binnen te kijken om buiten meer te zien.
Eigenlijk is er te veel te beleven voor één dag, dus blijf gerust een nachtje slapen. Met een vakantiepark, B&B, Natuurkampeerterrein en hotel is er voor ieder wat wils.