Natuurcamping Wega


http://www.natuurkampeersite.nl/natuurkampeerterrein-wega-natuurkampeerterrein

Natuurkampeerterrein Wega onderscheid zich door rust, ruimte en natuur. Dit prachtige terrein is ruim opgezet en heeft een geheel besloten ligging met zeer ruime plaatsen. De aantrekkelijke ligging temidden van een groot aantal natuurgebieden in een afwisselend bos- en weidelandschap biedt u veel fiets en wandelmogelijkheden.

Doordat het terrein autovrij is en geheel besloten ligt is de camping ook zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Ook de uitstekende sanitaire voorzieningen zijn mede afgestemd op jonge kinderen. Terwijl het terrein buiten de schoolvakanties ideaal is voor mensen die rust en ruimte zoeken.
Wega biedt prachtige sanitaire voorzieningen. Er is een kampvuurplaats, zandbak, schommel, jeu de boules en tafeltennis, op loopafstand een zwembad, speeltuin, kinderboerderij en milieueducatiecentrum. In de omgeving biedt u veel cultuur, natuur en recreatiemogelijkheden.Voor kort verblijf of een langere vakantie zijn er tevens twee mooie kampeerhuisjes,een trekkershut plus en tipi te huur.

Het Land van Weert……., waar Limburg vlak is. Wij heten u van harte welkom!

Carin & Cees van Rijsewijk
Tel. 0493 494922
Mob. 06 2204 0955

Wega is bekroond met het gouden Greenkey Keurmerk

Website: www.natuurkampeersite.nl