MovementPro


MovementPro is een bedrijf gespecialiseerd in Personal training, Voeding & Lifestylecoaching. Wat MovementPro onderscheidt van andere is het slim gebruik maken van onder andere de buitenruimte van het recreatiegebied de IJzeren man te Weert. Trainen in de buitenlucht en in het groen geeft meer ontspanning tijdens inspanning. Een perfecte combinatie om te werken aan jou gezonde, duurzame en fitte levensstijl. Bij MovementPro word je professioneel begeleid door een gecertificeerd personal trainer die verder kijkt dan alleen de fysieke training. Er wordt veel aandacht besteed aan de andere pijlers die belangrijk zijn voor een fit en gezond leven. Namelijk voeding en ontspanning. Samen met jouw coach ga je opzoek naar het gehele plaatje. Welke voeding hoort daarbij en hoe kun je het beste omgaan met stress? Doelstellingen worden op maat gemaakt evenals de weg ernaartoe. Zo is er voor iedereen een manier om zich beter in zijn of haar vel te voelen, meer energie te hebben en meer te genieten. Ga met je coach lekker naar buiten en haal meer uit het leven!
 
Naast de persoonlijke trainingstrajecten kun je ook met andere sporten. Dit kan met duo (2 personen), small group (tot max 5 personen) trainingen, maar ook in groot groepsverband tijdens de bootcamp en box-fit trainingen.
Duo- en small group-fit bieden dezelfde begeleiding als een personal trainingstraject met het voordeel van samen sporten. Het motiveren en inspireren van elkaar.
 
Een persoonlijk trainingstraject net een stapje te ver? Kom dan tijdens de bootcamp en box-fit trainingen aan je (nieuwe) leefstijl werken. De trainingen hebben een hoog fun gehalte, maar er wordt ook hard getraind op kracht, conditie, coördinatie en flexibiliteit.
De trainingen zijn geschikt voor iedereen, zowel man als vrouw, jong of oud, fit of minder fit. Onafhankelijk van jouw trainingsniveau kun je meedoen. Er wordt namelijk vaak getraind op het eigen lichaamsgewicht en meerder variaties zijn mogelijk. Hierdoor is het ook voor de getrainde sporter uitdagend.
 
MovementPro is ideaal voor het veranderen van je leefstijl naar een duurzamer, gezonder en vooral leuker leven.
 
✔ Verantwoord afslanken 
✔ Conditie op peil brengen of behouden
✔ Werken aan jouw kracht en lichaamshouding
✔ Ontspanning en stressmanagement
✔ Resultaatgericht werken
✔ Plezier in het sporten
✔ Zelfvertrouwen vergroten

http://www.movementpro.nl

 

 

Video Box-Fit
2 Jaar MovementPro