Meuwissen training & coaching

 

Een bedrijf met haar wortels diep in het recreatiegebied de IJzeren Man, al enkele jaren verzorgen wij in weer en wind een uitdagende workout. Bootcamp trainingen zijn een van de meest uitdagende trainingen als het aankomt op full body workouts. Alleen of samen met andere sporters ga je de fysieke en mentale uitdaging aan. Rennen, springen push-ups en trainen met materialen zoals kettlebells, autobanden en battleropes dit in combinatie met de frisse buitenlucht  is hetgeen jou fit maakt voor het leven. 
 
Met het concept bootcamp kun je eindeloos variëren, en dat hebben wij ook gedaan, zo verzorgen wij diverse lessen op verschillende niveau’s zoals:
Bootcamp regulier 
Een training voor de meer ervaren bootcamper
Bootcamp the basics
Een bootcamptraining voor de beginnende sporter
Dogcamp
Hierbij voer je samen met je hond kracht- en behendigheidsoefeningen uit. Tevens werk je intensief samen aan een betere band met je trouwe viervoeter.
Ouder & kind bootcamp
Samen met je zoon of dochter bootcampen waarbij plezier en leren voorop staan. De grondvormen van bewegen komen terug waarbij de motoriek met sprongen vooruit gaat. Reserveer je kaarten online en je krijgt ook nog gratis entree tickets bij een van onze partners namelijk zwembad De IJzeren Man of Kinderpretland om de dag onvergetelijk af te sluiten
 
Kijk voor meer informatie of een aanvraag voor een proefles op www.bootcampweert.nl of mail naar info@meuwissentc.nl

Bootcamp Weert
Bootcamp