Herfst-Hapjes fietstocht


Zondag 1 oktober van 10:00 tot 17:00 uur!
Vertrek tussen 10.00 en 13.00 uur.


Tijdens de fietstocht bewondert u recreatiegebied de IJzeren man in zijn beginnende Herfsttooi.

Vertrek is mogelijk tussen 10.00 en 13.00 uur en u heeft de keuze uit 2 afstanden;  de normale fietstocht is in totaal ongeveer 15 km lang. Er is ook een 'langere' tocht van 25 km beschikbaar! |
De tocht voert u zoveel mogelijk langs de rustigere wegen... Zo gaat u langs bij vijf verschillende horeca zaken (Crossmoor, Schuttershoeve, Beachclub Weert, Dennenoord en de Weerterbergen). Zorg wel dat u voor 17:00 uur bij de laatste horecastop bent, want dan eindigt de fietstocht en vervalt de voucher!

Voor € 10,00 per persoon ontvangt u bij deze vijf verschillende stops een lekker hersfthapje. U gaat dus van gerechtje naar gerechtje.
De fietstocht start bij de BeachClub (in het zwembad de Ijzeren Man) aan de Geurtsvenweg in Weert. Wilt u niet fietsen maar wilt u wel de hapjes op de verschillende plaatsen gebruiken, schrijf dan ook gerust in. U kunt de horeca zaken allemaal per auto bereiken.

Schrijf dus snel in en geniet van deze fijne Herfst-Hapjes fietstocht want vol = vol!
Inschrijven kan online via onderstaande button. De inschrijving voor de Herfst-Hapjes fietstocht verloopt via het online boekingssysteem van Kinderpretland. Heeft u vragen dan kunt u ook altijd contact opnemen met Kinderpretland via 0495-549118. Bij de inschrijving rekent u ook gelijk af via Ideal/Mister Cash. Uw deelname is dan definitief. Alle benodigde informatie ontvangt u daarna per e-mail.


** INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK **