't Blaakven


Even voorstellen
Aan de rand van Weert, op de grens van Limburg en Noord-Brabant, midden in het bos ligt 't Blaakven. Een eigentijdse accommodatie met een breed scala aan mogelijkheden. De ligging van 't Blaakven met het terras, ademt nog de nostalgische sfeer van die gezellige uitspanning uit vervlogen tijden. Heerlijk toeven in goed gezelschap, het ruisende bos op de achtergrond.

Feesten bij 't Blaakven is ècht een feest... De omgeving is een plaatje en de sfeervol ingerichte zalen, maken dat iedere gast zich direct thuis voelt. Een diner voor 10 personen of een dansfeest voor 300 gasten, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Zelfs een buitenfeest kan. Live-muziek, drankjes, hapjes, alles in stijl. Het enige dat niet voor u geregeld kan worden is het weer...

Na een zware uiteenzetting over een pittig onderwerp of een verhitte discussie hoeft u niet meteen het hazenpad te kiezen. Hoewel... zelfs dat kan. Een ontspannende wandeling in de omgeving van 't Blaakven geeft u weer nieuwe energie voor het vervolg van de meeting. Alle 8 zalen zijn voorzien van uitstekende faciliteiten en geschikt voor groepjes van 6 personen tot gezelschappen van 150 personen. Natuurlijk zijn alle moderne communicatiemiddelen en audio-visuele apparatuur beschikbaar. De prachtige omgeving van 't Blaakven geeft iedere bijeenkomst een vleugje meerwaarde. De verzorging van ieder evenement is altijd op maat en toegesneden op de meest uiteenlopende wensen. 

Een bruiloft, koper, zilver of goud, wat u ook te vieren heeft: in 't Blaakven is de klant koning en de gast keizer. U wordt altijd vorstelijk onthaald!, Voor de gasten is er in ieder jaargetijde een warme ontvangst. 't Blaakven ligt op een knooppunt van diverse fiets- en wandelroutes: een ideale plek voor een fijne rustpauze.

Een Brasserie bied van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 16.00 uur de mogelijkheid om heerlijk ontspannen te lunchen. Op de kaart staan frisse salades, knapperige broodjes, romige en pittige soepjes en nog veel meer. en biedt dan ook de mogelijkheid  om de innerlijke mens aan te sterken.Vanaf 16.00 tot 20.00 uur kunt u in ons sfeervol ingerichte restaurant genieten van een uitgebreid diner voor een goede prijs. Met z'n tweetjes, met uw familie of met collega's. met producten en ingrediënten van het seizoen, maakt de chef er iets bijzonders van.

Lunchen: woensdag t/m zondag van 12.00 - 16.00 uur

Dineren : woensdag t/m zondag van 16.00 - 20.00 uur

Maandag: rustdag

Dinsdag:  open, maar de keuken gesloten

Wij willen er graag voor zorgen dat uw ontmoeting in het bos een heel bijzondere wordt.
Waterplezier in zwembad
De IJzeren Man
Kinderpretland