Amuse fietstocht


Zondag 8 april van 11:00 tot 17:00 uur!
Vertrek tussen 11.00 en 13.00 uur.

Tijdens de fietstocht prikkelen we niet alleen de zintuigen door de lekkere gerechten, want door een extra prijsvraag te koppelen aan deze tocht, prikkelen we ook nog eens de reukorganen!

Vertrek is mogelijk tussen 11.00 en 13.00 uur en u heeft de keuze uit 2 afstanden; de normale fietstocht is in totaal ongeveer 17 km lang. Er is ook een langere tocht van 25 km beschikbaar!
De fietstocht voert u zoveel mogelijk langs de rustigere wegen en fietspaden... Zo gaat u langs bij vijf verschillende horeca zaken (Crossmoor, Schuttershoeve, Beachclub Weert, Dennenoord en de Weerterbergen). Zorg wel dat u voor 17:00 uur bij de laatste horecastop bent, want dan eindigt de fietstocht en vervalt de voucher!

Voor € 10,00 per persoon ontvangt u bij deze vijf verschillende stops een lekkere Amuse. U gaat dus van gerechtje naar gerechtje. Bovendien maakt u dus kans op leuke prijzen als uw reukzintuig u niet in de steek laat! De fietstocht start bij de stand in de infomarkt aan de Geurtsvenweg in Weert (bij het NMC). Wilt u niet fietsen maar wilt u wel de hapjes op de verschillende plaatsen gebruiken, schrijf dan ook gerust in. U kunt de horeca zaken allemaal per auto bereiken.

Schrijf dus snel in en geniet van deze fijne Amuse fietstocht want vol = vol!
Inschrijven kan online via onderstaande button. De inschrijving voor de Amuse fietstocht verloopt via het online boekingssysteem van Kinderpretland. Heeft u vragen dan kunt u ook altijd contact opnemen met Kinderpretland via 0495-549118. Bij de inschrijving rekent u ook gelijk af via Ideal/Mister Cash. Uw deelname is dan definitief. Alle benodigde informatie ontvangt u daarna per e-mail.
 

Amuse fietstocht