Amuse fietstocht


DE AMUSEFIETSTOCHT IS DOOR DE CORONACRISIS GEANNULEERD.

DEELNEMERS DIE HIERVOOR AL EEN BOEKING HEBBEN GEMAAKT ONTVANGEN HUN BETAALDE KOSTEN TERUG EN HEBBEN INMIDDELS EEN MAIL ONTVANGEN!


Zondag 5 april van 11:00 tot 17:00 uur!

Vertrek tussen 11.00 en 13.00 uur.

Tijdens de fietstocht prikkelen we de zintuigen door lekkere gerechten bij 5 tussenstops.
Vertrek is mogelijk tussen 11.00 en 13.00 uur.

De fietstocht voert u zoveel mogelijk langs de rustigere wegen en fietspaden... Zo gaat u langs bij vier verschillende horeca zaken (Gasterij de IJzeren Man, Schuttershoeve, Beachclub Weert en de Weerterbergen) en het Natuur- en Milieucentrum voor 5 verschillende hapjes. Zorg wel dat u voor 17:00 uur bij de laatste horecastop bent, want dan eindigt de fietstocht en vervalt de voucher!

Voor € 12,50 per persoon ontvangt u bij deze vijf verschillende stops een lekkere Amuse.
De fietstocht start bij de Gasterij de IJzeren Man, IJzerenmanweg 4. (Dit is de horeca in manege de IJzeren Man)
Wilt u niet fietsen maar wilt u wel de hapjes op de verschillende plaatsen gebruiken, schrijf dan ook gerust in. U kunt de horeca zaken allemaal per auto bereiken.

Schrijf dus snel in en geniet van deze fijne Amuse fietstocht want vol = vol!
Inschrijven kan online via onderstaande button. De inschrijving voor de Amuse fietstocht verloopt via het online boekingssysteem van Gasterij de IJZeren Man. U kunt een inschrijving voor de Amuse Fietstocht maken zonder een account aan te maken!

Bij de inschrijving rekent u ook gelijk af via Ideal. Uw deelname is dan definitief. Met de bevestiging die u per e-mail ontvangt meldt u zich op zondag 5 april tussen 11.00 en 13.00 uur bij de Gasterij de IJzeren Man. Vanuit daar gaat u fietsen!
 

Heeft u een vraag?
Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen hierop z.s.m. reageren vanuit samenwerkingsverband de IJzeren Man.

 

Naam
Telefoon:
E-mail:
Uw vraag